Νέο κέντρο παραμονής αλλοδαπών δημιουργεί ο Στρατός της Λέσβο - Σε νέα «νήσο Έλις» μετατρέπεται το ακριτικό νησί

Ακόμη ένα κέντρο παραμονής αλλοδαπών ετοιμάζει ο ΕΣ στην Λέσβο η οποία μετατρέπεται σταδιακά σε μια νέα νήσο Έλις κατά τα αμερικανικά πρότυπα των αρχών του προηγούμενου αιώνα.


Όπως δείχνει βίντεο του LesvosNews.gr σε εγκαταλελειμμένο φυλάκιο – στρατόπεδο της Λεμονούς στον Καρά Τεπέ, βρίσκονται συνεργεία του Ελληνικού Στρατού, τα οποία εργάζονται πυρετωδώς.
Να σημειωθεί πως η πρόταση του Αυστριακού υπουργού Εξωτερικών για την μετατροπή των νήσων Λαμπεντούζα στην Ιταλία και Λέσβου στην Ελλάδα ως μόνιμα κέντρα παραμονής και κράτησης αλλοδαπών κερδίζει συνεχώς έδαφος στις Βρυξέλλες.
Εάν η πρόταση αυτή υιοθετηθεί τότε θα μπορούσαν αλλοδαποί από άλλα νησιά του Α. Αιγαίου να μεταφερθούν στην Λέσβο ανακουφίζοντας τις εκεί τοπικές κοινωνίες.
Ταυτόχρονα όπως υποστηρίζουν πολλοί θα αποτελέσει μια ακόμη ευκαιρία για τους κατοίκους της Λέσβου να δείξουν την αλληλεγγύη τους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, γεγονός το οποίο ούτος ή άλλως έχει προκαλέσει το θαυμασμό όλης της Ευρώπης.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.