Ασφυκτική η κατάσταση στην χώρα: Εσπασε το «φράγμα» των 60.000 προσφύγων και μεταναστών στα κέντρα φιλοξενίας [φωτό]

«ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Σε 60.042 ανέρχονται οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης. Οι νέες αφίξεις το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε 183, ενώ ο συνολικός αριθμός των προσφύγων στα νησιά υπολογίζεται σε 13.171.


Στη Βόρεια Ελλάδα φιλοξενούνται 16.425 πρόσφυγες, στην κεντρική Ελλάδα 2.387 και στη νότια Ελλάδα 246.
Στις οργανωμένες δομές της Αττικής διαμένουν 8.788 άτομα και στις μη οργανωμένες 2.482.
Στους χώρους που διαχειρίζεται η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ φιλοξενούνται 11.320 πρόσφυγες, ενώ εκτιμάται ότι 7.850 βρίσκονται εκτός δομών φιλοξενίας.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανωτέρω εξυπηρετείται από τις Ενοπλες Δυνάμεις, ειδικά από τον Κλάδο του Στρατού Ξηράς που αναλώνει το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς του σε αυτά τα καθήκοντα.
 πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.