Γ.Κατρούγκαλος: Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση στο αγγελιόσημο- Λήγει 30/9

Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση στο αγγελιόσημο (η προθεσμία λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου) όπως δήλωσε ο υπ. Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, το μεσημέρι μετά τη συνάντηση με τους δανειστές, καλώντας τις ενώσεις των δημοσιογράφων να υποβάλλουν προτάσεις για την αντικατάστασή του.


Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη τριμερής συνάντηση στο γραφείο του υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου προκειμένου να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, εργοδότες και εργαζόμενοι, στη θέσπιση ενός πόρου (π.χ 10% επι του τζίρου των διαφημίσεων), ο οποίος θα αντικαταστήσει το αγγελιόσημο.
Με την κατάργηση του αγγελιοσήμου κινδυνεύουν τα Ταμεία των δημοσιογράφων με κατάρρευση εσόδων αφού το ετήσιο έσοδο από το αγγελιόσημο ανέρχεται σε 60 εκατ. ευρώ.
Εαν δεν υπάρξει συμφωνία η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να νομοθετήσει μονομερώς για να μην υπάρξουν απώλειες εισφορών στο σύστημα.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.