Σε επιφυλακή οι αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο για τον αστεροειδή «φονιά» 2009ES

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστρονόμοι σε όλο τον πλανήτη εξαιτίας ενός αστεροειδούς ο οποίος ανακαλύφθηκε πρόσφατα να προσεγγίζει τη Γη. Πρόκειται για τον αστεροειδή 2009ES τον οποίο ανακάλυψαν Κινέζοι αστρονόμοι χαρακτηρίζοντάς τον ως αστεροειδή φονιά (Earth "killer" asteroid) με ισχύ ισοδύναμη με 3 δισεκατομμυρίων πυρηνικών βομβών.


Ο αστεροειδής πέρασε από τη Γη σε απόσταση μόλις 18,8 LD (όπου LD η απόσταση Γης με την Σελήνη) αλλά αυτό δεν τους εφησυχάζει.
 Όπως λένε η παραμικρή αλλαγή στην τροχιά του μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYRπηγη
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.