Η «Αποστολή» θα μοιράσει 1.150 προπληρωμένες κάρτες σε παιδιά πολυτέκνων για σχολικά είδη

Αρωγός στην πνευματική καλλιέργεια των μαθητών και στην υποστήριξη των αναγκών τους τάσσεται και φέτος η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εν’  όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.


Με τη μέριμνα του  Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός προχώρησε στην παράδοση  ειδικών προπληρωμένων καρτών για αγορά των σχολικών ειδών αξίας 40 ευρώ  σε 1150 μαθητές μέλη πολυτέκνων οικογενειών  με πολύ χαμηλό εισόδημα.
«Ο Αρχιεπίσκοπος  με την  «Αποστολή» πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη επένδυση της χώρας μας, που ταλανίζεται από μια βαθιά πολύπλευρη κρίση, είναι η ποιοτική εκπαίδευση και η συνολική μόρφωση των παιδιών», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος  Δήμτσας μιλώντας στους γονείς και τους μαθητές. « Η Εκκλησία με τον Φιλανθρωπικό της Οργανισμό, προσέθεσε, και φέτος υποστηρίζει τα παιδιά δίνοντας τους, με πολύπλευρα υποστηρικτικά  προγράμματα, τη δυνατότητα να αποκτήσουν εφόδια, παιδεία και γνώση. Στο σχολείο προετοιμάζεται η αυριανή μας πατρίδα, φωτεινότερη, με επίγνωση της ιστορίας και των αξιών της παραδόσεώς μας και αυτό το έργο η Εκκλησία το βοηθά με όλες τις δυνάμεις της».
Τέλος ο κ. Δήμτσας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και τις οργανώσεις: IOCC, John L. Santikos and San Antonio Area Foundation, The Hellenic Initiative(THI) καθώς και σε πλήθος ιδιωτών της Αμερικής που και φέτος χρηματοδοτούν το έργο της «Αποστολής».
Οι πολύτεκνες οικογένειες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα  είναι μέλη της ΕΠΑ (Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών), της ΠΕΦΙΠ (Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων), της ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗΣ αλλά και πολυμελείς οικογένειες που εξυπηρετούνται από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της «Αποστολής» στον Ταύρο, στη Καλλιθέα και στο Ν. Ηράκλειο.
Τις επόμενες ημέρες ξεκινά από την «Αποστολή» και φέτος  η διανομή πακέτων τροφίμων σε χιλιάδες μαθητές  και σχολικών ειδών, η λειτουργία Κέντρων Φροντίδας και Απασχόλησης παιδιού, τα κοινωνικά φροντιστήρια και των παιδικών σταθμών.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.