Εννέα τελικά οι υποψηφιότητες για τις τηλεοπτικές άδειες: Δεκτές έγιναν οι προσφυγές Σαββίδη και Κυπρίων - Οριστικά τέλος για το Mega

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Μια νέα εξέλιξη σημειώθηκε στο τοπίο των τηλεοπτικών αδειών, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έγιναν δεκτές οι προσφυγές δύο εκ των κομμένων επιχειρηματικών σχημάτων, του Ιβάν Σαββίδη και της Κυπριακών συμφερόντων εταιρείας. Αυτό σημαίνει πώς οι υποψηφιότητες για τις τέσσερις άδειες που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση είναι πλέον 9 και μένει οριστικά εκτός ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες θα είναι 9, καθώς έγιναν δεκετές οι προσφυγές :
- της DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED, συμφερόντων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη
- της εταιρείας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP) κυπριακών συμφερόντων
Αντίθετα απορρίφθηκε η προσφυγή του MEGA. Σημειώνεται, επίσης, ότι βάσει των αναρτήσεων στην ιστοσελίδα της ΓΓΕ απορρίφθηκαν όλες οι άλλες προσφυγές που κατατέθηκαν.
Υπενθυμίζεται ότι οι επτά εταιρείες οι φάκελοι των οποίων είχαν ήδη κριθεί πλήρεις ώστε να συνεχίσουν στη διαδικασία είναι:
1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)
2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)
3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)
5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)
6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)
7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)
Η διαδικασία για την οριστική διευθέτηση του θέματος με τις τηλεοπτικές άδειες θα ολοκλρωθεί πρός το τέλος του μήνα. Οι εξέλίξεις δείχνουν πάντως, δεδομέων των τεσσάρων αδειών πως θα υπάρξουν "συμμαχίες", ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί και ο αριθμός των αδειών. Ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και πέμπτη άδεια. 
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 phgh ΠΗΓΗ πηγη
ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ. GR

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.