Προτιμητέος επενδυτής για το Hilton η κοινοπραξία Κωνσταντακόπουλου-Dogus


Η εταιρία Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις A.E. («I.Ξ.E.») ανακοινώνει ότι έλαβε την ακόλουθη ενημέρωση από την πλειοψηφούσα μέτοχό της Alpha Bank διά επιστολής με ημερομηνία την 5.8.2016:


«Η Alpha ενημερώνει διά της παρούσας την Ι.Ξ.Ε. ότι, σε συνέχεια της από την 26.7.2016 επιστολής της, η Τράπεζα με την υποστήριξη του χρηματοοικονομικού της συμβούλου Citigroup Global Markets Ltd. ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των δεσμευτικών προσφορών («Δεσμευτικές Προσφορές») που υπεβλήθησαν από ενδιαφερόμενους επενδυτές στο πλαίσιο διαδικασίας εξαγοράς πλειοψηφικού ποσοστού στο μετοχικό κεφάλαιο της Ι.Ξ.Ε. («Διαδικασία»).
Σε συνέχεια της σχετικής αξιολογήσεως των Δεσμευτικών Προσφορών, η Alpha επέλεξε ως προτιμητέο επενδυτή («Προτιμητέος Επενδυτής») την κοινοπραξία απαρτιζόμενη από τις εταιρίες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. (όμιλος Κωνσταντακόπουλου) και D-Marine Investments Holding B.V.(σ.σ. θυγατρική της Dogus στην Ολλανδία).
Η Alpha έχει εισέλθει σε αποκλειστικές συζητήσεις με τον Προτιμητέο Επενδυτή προς τον σκοπό ολοκληρώσεως της Διαδικασίας». Η I.Ξ.E. θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό αναφορικά με οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη επί της Διαδικασίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία, αναφέρει στην ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι πηγές από την Alpha ανέφεραν πώς μέχρι τέλος Αυγούστου θα υπάρχει καλή ορατότητα για το χρονοδιάγραμμα.
Σε ό,τι αφορά το τίμημα τόνισαν πώς έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για να μιλήσουμε για το τίμημα.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 phgh ΠΗΓΗ πηγη
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.