Το Facebook θα μπορεί να σας αναγνωρίσει από μία φωτογραφία

Το Facebook έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει τους φίλους σας στα πρόσωπα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες που ανεβάζετε. Αυτό συμβαίνει καθώς προτείνει να προστεθεί η σχετική «ετικέτα» με το ονοματεπώνυμό τους για να ομαδοποιούνται οι φωτογραφίες τους στα άλμπουμ σας.

Κάθε φορά που προσθέτετε μια ετικέτα με το ονοματεπώνυμο ενός φίλου, επιβεβαιώνετε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Το ίδιο κάνουν και οι άλλοι για σας και όσο περισσότερο γίνεται, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η αναγνώριση καθώς το Facebook θα μπορεί να σας αναγνωρίσει από μια φωτογραφία.
Το Facebook χρησιμοποιεί λογισμικό που αναγνωρίζει πρόσωπα και το κάνει υπολογίζοντας με έναν μοναδικό αριθμό για κάθε έναν ξεχωριστα. Αυτός ο μοναδικός αριθμός μπορεί να προκύψει από γεωμετρικά στοιχεία κάθε προσώπου, όπως οι αποστάσεις μεταξύ των ματιών, της μύτης και των αυτιών.
Οι μετρήσεις αυτές γίνονται από το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου από τις φωτογραφίες που ανεβάζετε ως εικόνα για το προφίλ σας, αλλά και από άλλες φωτογραφίες στις οποίες κάποιος τρίτος σας έχει αναγνωρίσει, προσθέτοντας μια ετικέτα στη φωτογραφία του με το ονοματεπώνυμό σας. Σε περίπτωση που η ετικέτα αφαιρεθεί, η φωτογραφία δεν λαμβάνεται πλέον υπόψη για τη δημιουργία του μοναδικού αριθμού που αναγνωρίζει το πρόσωπό σας.
Η αποτελεσματικότητα της αναγνώρισης από το λογισμικό εξαρτάται από τον αριθμό των φωτογραφιών στις οποίες έχετε προστεθεί με ετικέτα και από τις φωτογραφίες που ανεβάζετε ως εικόνα του προφίλ σας ώστε να παραχθεί ένα ικανό πρότυπο για να αναγνωρίζεστε με επιτυχία.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 phgh ΠΗΓΗ πηγη
ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ. GR

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.