Ερευνα για την ανθρωποθυσία (;) στο CERN - Οι συμμετέχοντες στη τελετή είχαν πρόσβαση στο υπέρ-απόρρητο κέντρο [φωτό & βίντεο]

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ";
Το European Organization for Nuclear Research ή αλλιώς CERN, ξεκίνησε έρευνα μετά την καταγραφή από κάμερα ασφαλείας του Κέντρου νυχτερινής σατανιστικής τελετής στο προαύλιο χώρο. Σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου του CERN η τελετή περιλάμβανε και κάτι που μοιάζει με"ανθρωποθυσία" μίας γυναίκας.


Όπως φαίνεται στο βίντεο, άνδρες ντυμένοι με μαύρους μανδύας λαμβάνουν μέρος σε σατανιστική τελετή στο κέντρο της Γενεύης.
Oι οκτώ άντρες με πρόσβαση στο CERN, ντυμένοι στα μαύρα θυσίασαν (;) στο άγαλμα του θεού Σίβα μια γυναίκα ντυμένη στα λευκά.
Η διοίκηση του CERN ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για την αυτοσχέδια φάρσα στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων στην Γενεύη. Μικρή λεπτομέρεια που εξόργισε τη διοίκηση ακόμη περισσότερο, το άγαλμα του θεού Σίβα που συμβολίζει την πολυπολιτισμικότητα του CERN, είναι δώρο της κυβέρνησης της Ινδίας στο ερευνητικό κέντρο.
"Οι σκηνές αυτές έχουν καταγραφεί εντός της έκτασης του CERN δεν έχουν γίνει όμως με την άδειά μας", τόνισε ο εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Πυρηνικής Έρευνας.
Σύμφωνα με τους αρμόδιους για να μπει κάποιος στο CERN, όπως οι άνθρωποι που φαίνονται να κάνουν την σατανιστική τελετή, πρέπει να έχει χτυπήσει ειδική κάρτα εισόδου, είτε είναι μέρα είτε νύχτα.
Η αστυνομία της Γενεύης τονίζει ότι έχει ενημερωθεί για το περιστατικό από το Κέντρο όμως δεν έχει αναλάβει επίσημα την υπόθεση.
Στο CERN γίνονται έρευνες για την ανακάλυψη του λεγόμενου "σωματιδίου του Θεού".


πηγηΓνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.