Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ! Κάτι συμβαίνει στη Σούδα...


Πάνω από 13 εκατομμύρια δολάρια κόστισε στους Αμερικάνους η αναβάθμιση που έκαναν στη βάση της Σούδας, στα Χανιά.Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έγιναν εργασίες αναβάθμισης, μεταξύ των οποίων και μια αποθήκη Υγρού Οξυγόνου (LOX) αλλά και ένας νέος χώρος φόρτωσης πολεμικών αεροσκαφών.

Ο υπολοχαγός Christopher Judkins, δήλωσε σχετικά: "Το συγκεκριμένο έργο επεκτείνει τις δραστηριότητες των στρατιωτικών εγκαταστάσεων των βάσεων της Σούδας για να υποστηρίζουν με πλήρη αποτελεσματικότητα τις επιχειρήσεις μας από αυτό το στρατηγικό σημείο.

Επίσης υποστηρίζει τις ανάγκες του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και όλων των φιλοξενούμενων κρατών αυξάνοντας τον χώρο για στάθμευση μειώνοντας ταυτόχρονα προβλήματα που δημιουργούνταν στις πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας".


Πολλές φορές έχει επισημανθεί η σημαντικότητα της συγκεκριμένης βάσης για το ΝΑΤΟ και μάλιστα, όπως σας πληροφορήσαμε νωρίτερα, υπάρχουν φήμες ότι σύντομα θα φιλοξενεί γερμανικά αεροσκάφη.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.