Πώς να κάνετε το κινητό τηλέφωνό σας να δουλεύει σαν καινούργιο

Ναι, το ξέρουμε, όλοι θέλουμε το καινούργιο, πανέμορφο, υπερταχύ, πανέξυπνο smartphone που κυκλοφόρησε πριν από μόλις μερικές ώρες και είναι το «καλύτερο τηλέφωνο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ».


Ωστόσο, «δει, δη, χρημάτων», που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, αφήστε που σε ένα χρόνο ή και μόλις μερικούς μήνες θα κυκλοφορήσει ένα νέο ακόμα πιο όμορφο, πιο ταχύ και πιο έξυπνο smartphone.
Αντιθέτως, με μερικές απλές κινήσεις, μπορείτε να κάνετε τη συσκευή που ήδη έχετε να λειτουργεί σχεδόν σαν καινούργια, ιδίως αν είναι σχετικά σύγχρονη και διαθέτει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, όπως πολυπύρηνο επεξεργαστή και μεγαλούτσικη RAM.
Ιδού, λοιπόν, πώς μπορείτε να κάνετε το -σχετικά- παλιό σας smartphone να «πετάει»:
1. Φροντίστε το κινητό σας να έχει την πιο σύγχρονη εκδοχή του software: τόσο σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος όσο και σε επίπεδο εφαρμογών, όσο πιο «φρέσκο» είναι το software, τόσο καλύτερα λειτουργεί το τηλέφωνο.
2. Πετάξτε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πια: καταναλώνουν ενέργεια, πιάνουν αποθηκευτικό χώρο, ενίοτε δεν λειτουργούν σωστά.
3. Φροντίστε να μην επιτρέπετε στο τηλέφωνό σας να πραγματοποιεί ενέργειες στο παρασκήνιο: κλείστε ό,τι δεν πολυχρησιμοποιείτε και ό,τι δεν κλείνει μόνο του χάρη στο λειτουργικό του τηλεφώνου σας. Εξοικονομείτε ενέργεια και κερδίζετε σε ταχύτητα απόκρισης.
4. Βγάλτε από την επιφάνεια εργασίας όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείτε συχνά: ελαφραίνετε έτσι την έναρξη της λειτουργίας της συσκευής και γενικότερα την ταχύτητα.
5. Αν το κινητό σας είναι σχετικά παλιό, μειώστε όσο μπορείτε -μέσω των ρυθμίσεων- τα animations: καταναλώνουν μνήμη και ενέργεια.
6. Αδειάστε τη μνήμη της συσκευής: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια υπηρεσία υπολογιστικού νέφους για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες, μουσική, παιχνίδια κι άλλα πράγματα που έχουν «πλημμυρίσει» τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Ειδάλλως, ό,τι δεν χρειάζεστε, περάστε το σε συσκευή αποθήκευσης.
7. Αν τα πράγματα δεν βελτιώνονται, υπάρχει και η πιο «ριζική» λύση της επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων: αφαιρέστε από τη συσκευή ό,τι αρχείο έχετε και ξαναρχίστε με «tabula rasa».
Aν τελικά τίποτε από τα παραπάνω δεν βοηθά, ε, τότε χρειάζεστε νέα συσκευή…

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.