Ολοταχώς για μια νέα θρησκεία!


Γνωστό τοις πάσι, πως βρίσκεται σε εξέλιξη το σχέδιο δημιουργίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης. Δηλαδή, ομογενοποίηση τεράστιων μαζών ανθρώπων. Οι αιώνες ιστορίας και αιματηρών πολέμων έχουν παγιώσει στην Ευρώπη, ένα σύνολο από τοπικές ισχυρές παραδόσεις και ταυτότητες.Όμως, ομογενοποίηση σημαίνει, πως αυτές θα πρέπει να διαλυθούν μέσα στο μείγμα του Ευρωπαίου πολίτη... Το πολυεθνικό πείραμα, που εφάρμοσαν στη μεταπολεμική Γερμανία, πέτυχε. Οπότε, ο τρόπος που σκέφθηκαν οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ για την ευρωπαϊκή ομογενοποίηση είναι: «να γίνουν όλοι μετανάστες»!

Είτε εσωτερικοί μετανάστες εντός της Ευρώπης, λόγω της «οικονομικής κρίσης», είτε εξωτερικοί μετανάστες, λόγω των πραγματικών πολέμων και της ανέχειας, από άλλες περιοχές του κόσμου. Η βίαιη συγκέντρωση διαφοροποιημένων πληθυσμών στον ίδιο χώρο δημιουργεί: από τη μια την αποδόμηση των παλαιών εθνικών διαφοροποιήσεων στον ευρωπαϊκό χώρο και από την άλλη, εγγυάται την συγκρουσιακή δυναμική ανάμεσα σε ετερόκλητους πληθυσμούς, που αναγκάζονται να συνυπάρξουν.

Ποια θα είναι η δύναμη που θα εγγυάται την ασφάλεια και τη σταθερότητα μπροστά στην προοπτική του χάους; Όλοι εναντίον όλων, αλλά οι κοσμοκράτορες κυρίαρχοι των πάντων! Βέβαια, η «ασφάλεια» και η «σταθερότητα» έχουν τίμημα… Πλήρης αστυνόμευση της ζωής, καταστολή και αποδοχή κάθε ελέγχου! Ηλεκτρονικό χρήμα, τσιπαρισμένα κορμιά κλπ.. Υποταγή ή χάος!

Θα είχε την ίδια επιτυχία ο οικονομικός πόλεμος εναντίον των κοινωνιών της Ευρώπης χωρίς τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή; Για παράδειγμα, οι Ευρωπαίοι, παρ’ ότι υφίστανται τις συνέπειες της «κρίσης», κοιτάζουν την ανελέητη σφαγή στη Συρία και αισθάνονται «τυχεροί»! Οικονομική κρίση, τρομοκρατικά χτυπήματα, πόλεμος και προσφυγικό είναι κομμάτια του ίδιου ακριβώς σχεδιασμού...

Οι νεκροί στο ευρωπαϊκό έδαφος (372 στο σχολείο στο Μπεσλάν της Ρωσίας, 77 στην Ουτόγια της Νορβηγίας, 191 στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μαδρίτης, 52 στο μετρό του Λονδίνου, 12 στο «Charlie Hebdo» και 130 στο «Βataclan» στο Παρίσι, 31 στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών κλπ.), είναι η «επιτρεπτή» θυσία για την αποδοχή του ακόμη σκληρότερου ελέγχου των πλουτοκρατών πάνω στον πληθυσμό της ηπείρου...

Ταυτόχρονα, μέρος της παγκοσμιοποιημένης ελίτ δείχνει εύνοια προς το Ισλάμ! Και συγκεκριμένα στην ακραία εκδοχή του Ισλάμ, το φονταμενταλιστικό κλάδο του σουνιτικού Ισλάμ, των Σαουδάραβων Ουαχαμπιστών (οι βασικοί χρηματοδότες του ISIS). Πριν τριάντα χρόνια ήταν περιθωριοποιημένοι από τις ίδιες τις μουσουλμανικές κοινωνίες, αλλά έγινε σταδιακά κράτος εν κράτει με την αμέριστη συμπαράσταση των δυτικών υπηρεσιών.

Βέβαια, η εύνοια αυτή δεν έχει κάποιο θρησκευτικό υπόβαθρο. Οφείλεται στον άτεγκτο χαρακτήρα του καθεστώτος της Σαρία! Στον ισοπεδωτικό χαρακτήρα που διακρίνει το «Νόμο του Θεού». Στην ικανότητά του να καλύπτει με τη βία, ολόκληρες διαφοροποιημένες κοινωνίες και να τις φέρνει σε έναν κοινό παρονομαστή.

Στη γέννησή του την ικανότητα αυτή είχε και ο Χριστιανισμός. Οι Ρωμαίοι έγιναν χριστιανοί, επειδή οι αυτοκράτορες ήθελαν τον έλεγχο, που είχε το ιερατείο στους πιστούς του. Και ο «νόμος του Θεού» κάλυψε τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία... Η σημερινή δυτική αυτοκρατορία είναι ο διάδοχος της!

Σήμερα η μόνη μεγάλη θρησκεία, που διατηρεί ακόμη τέτοια ισοπεδωτικά χαρακτηριστικά, είναι το Ισλάμ. Ο Χριστιανισμός δεν μπορεί να παίζει πλέον τέτοιον ρόλο. Οι χριστιανικές κοινωνίες έχουν γίνει περίπλοκες και ανεκτικές, ενώ τέτοια ανεκτικότητα δεν υφίσταται σε περιοχές, όπου επιβάλλεται η συγκεκριμένη εκδοχή του Ισλάμ!

Ο Χριστιανισμός έχει ξεφτίσει και βρίσκεται, άτυπα και ακήρυκτα, υπό διωγμό στις δυτικές κοινωνίες. Ειδικότερα οι λιγότερο «κοσμικές» εκδοχές του, που διατηρούν ισχυρότερα στοιχεία εσωτερικής πνευματικότητας. Τα πράγματα έχουν αντιστραφεί.

Έτσι, η παρουσία του Ισλάμ στην Ευρώπη, χρησιμοποιείται από τη σημερινή δυτική αυτοκρατορία για τον περαιτέρω περιορισμό του Χριστιανισμού, με απώτερο στόχο την ακύρωση και των δύο και την ανάδειξη νέας τεχνοκρατικής θρησκείας, που θα είναι περισσότερο συμβατή με τη σύγχρονη πολιτισμική - τεχνολογική εξέλιξη...

Μέχρι τότε, έχουμε πόλεμο! Που έχει όλες τις προδιαγραφές να χαρακτηριστεί παγκόσμιος και σταδιακά γίνεται περισσότερο θερμός. Είναι ήδη παγκόσμιος, εφόσον μόνο στη Μέση Ανατολή, έχουν συγκεντρωθεί όλα τα μεγάλα «κοράκια» και το μόνο που βλέπουμε είναι μια σταθερή κλιμάκωση.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη μπορούν να θεωρηθούν ως προετοιμασία για το μεγαλύτερο που έρχεται. Εθίζεται ο κόσμος στο χάος, στην ιδέα της μεγάλης καταστροφής, που έρχεται. Που όμως, δεν είναι απόρροια της ...μοίρας, αλλά απίστευτα μεθοδικά σχεδιασμένων πράξεων της οικονομικής ολιγαρχίας... Μέσα από τον πολεμικό λάκκο των λεόντων,


... ο Δανιήλ.

πηγηΓνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 phgh ΠΗΓΗ πηγη
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.