ΤΩΡΑ! Πόλεμος ΗΠΑ εναντίον κυβέρνησης και Γερμανίας...

Με την ελληνική κυβέρνηση τα έχουν βάλει οι ΗΠΑ και συγκεκριμένα, με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, εξαιτίας της πρότασης να μεταφερθούν πρόσφυγες στην Κρήτη.


Φυσικά, η πρόταση έγινε από τη Γερμανία και ως εκ τούτου, οι ΗΠΑ στρέφουν τα βέλη τους και εκεί. Οι Ηνωμένες πολιτείες, δεν επιθυμούν να εγκατασταθούν στο νησί πρόσφυγες, καθώς υπάρχει φόβος για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα, αφού στη Σούδα βρίσκεται η βάση του ΝΑΤΟ.


Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΗΠΑ είναι απογοητευμένοι από τον τρόπο που ο κ. Μουζάλας διαχειρίζεται το προσφυγικό και επιθυμούν να αντικατασταθεί.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.