ΕΚΤΑΚΤΟ!Σήκωσαν ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ σε ελληνικό ΝΗΣΙ...

Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα στη Σύμη και ανησυχία προκαλεί η στάση των ελληνικών αρχών.Πιο συγκεκριμένα στη Σύμη, σε όρμο του νησιού, σηκώθηκε στον ιστό και η ελληνική και η τουρκική σημαία. Τις βραδινές ώρες της Κυριακής 31 Ιουλίου, κάτοικος της Σύμης,εντόπισε σε ιστό στην περιοχή Άγιος Αιμιλιανός της Σύμης ανηρτημένες σε ιστό την ελληνική και την τουρκική σημαία. Ο ιδιώτης υπέστειλε, ως όφειλε, την τουρκική σημαία και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο, το οποίο χθες το πρωί  απέστειλε ΛΕΤΟΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ της FRONTEX να ελέγξει την περιοχή.

Η περιοχή βρίσκεται κοντά στα τουρκικά παράλια, διαθέτει δε μικρό όρμο για προσέγγιση σκαφών, συνεπώς είναι πιθανόν η τουρκική σημαία να αναρτήθηκε από επιβάτες τουριστικού, αλιευτικού σκάφους ή άλλου σκάφους.

Τίθενται όμως ορισμένα αμείλικτα ερωτήματα.

1) ποιος ο λόγος να μην επιληφθεί του θέματος το λιμενικό σώμα.

2) θεωρείται ασήμαντο από το αρχηγείο του λιμενικού σώματος;

3)έχει αλλάξει κάτι στην εθνική μας κυριαρχία;

4)αλήθεια ποιος έχει την τουρκική σημαία αυτή τη στιγμή;

5)οι Έλληνες αρμόδιοι τι θα κάνουν αν οι ‘ένοχοι’ δημοσιεύσουν φωτογραφίες του γεγονότος. Αφού δεν το έχουν σχολιάσει μέχρις στιγμής είναι σα να αρνούνται την ύπραξη του γεγονότος. Ωστόσο έχει λάβει χώρα.

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 phgh ΠΗΓΗ πηγη
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.