ΕΚΤΑΚΤΟ! Έρχεται υπέρ-σεισμός! ΦΟΒΟΣ...

Τρόμος έχει καταβάλλει τους Τούρκους λόγο ενός υπέρ- συστήματος που μπορεί να προκαλέσει σεισμούς.
Συγκεκριμένα, πρόκειται το αμερικανικό σύστημα Haarp, που χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα του τούρκικου Τύπου, οι ΗΠΑ έχουν σκοπό να το χρησιμοποιήσουν για να πλήξουν την Τουρκία.
"Προσπάθησαν επαγγελματικά να καταστρέψουν την τουρκική οικονομία, απέτυχαν, βόμβες τρομοκρατών σκάνε συνεχώς στην χώρα, δεν μπόρεσαν ούτε τότε να κάνουν κάτι , τώρα θέλουν να μας ισοπεδώσουν λόγω της σχέσης μας με την  Ρωσία. Η πρόκληση ενός τεχνητού σεισμού θα προκαλούσε ανυπολόγιστες καταστροφές", τονίζει ένας επιστήμονας και τα όσα δημοσιοποιούνται στον Τύπο έρχονται να τον επιβεβαιώσουν για πιθανό, τεχνικό σεισμό.
Η αλήθεια είναι ότι η στροφή του Ερντογάν προς τη Ρωσία ενόχλησε πολύ τη Δύση, όσο και αν αρνείται και θεωρεί καλό οιωνό τη βελτίωση των σχέσεων των δύο χώρων.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το Haarp διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων υψηλής ισχύος  στην Αλάσκα και, σύμφωνα με τα όσα λέγονται, η περιοχή που θα πληγεί είναι γύρω από τη θάλασσα του Μαρμαρά.
Επιπλέον, ανάλογα άρθρα με υπογραφές από ειδικούς επιστήμονες δημοσιεύει και η εφημερίδα Le Figaro, τονίζοντας ότι ένα πιθανός σεισμός 7-8 Ρίχτερ, θα κατέστρεφε ολοκληρωτικά την περιοχή και θα είχε εκατομμύρια θύματα.

http://voicenews.gr/

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 phgh ΠΗΓΗ πηγη
Η Γελοιογραφία της ΗμέραςShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.