Οι ΗΠΑ: «Ελπίζουν η Τουρκία να μείνει στο ΝΑΤΟ»! - Γεωπολιτικές ανατροπές εν όψει

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΑΜΑΣΚΟΥ-ΑΓΚΥΡΑΣ! - ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ;

του Βασίλη Καπούλα
Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στο ΝΑΤΟ με την Τουρκία. Ο εκπρόσωπος τύπου του State Department είπε ότι οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η θέση της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ θα...διατηρηθεί δείχνοντας ότι υπάρχει θέμα Τουρκίας στην Συμμαχία καθώς είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται μια τέτοι φρασεολογία.


Άλλωστε το γενικό επιτελείο του συριακού Στρατού στην χτεσινή του ανακοίνωση για τους βομβαρδισμούς στην Β.Συρία δεν μίλησε για YPG αλλά για PKK υιοθετώντας πλήρως την επιχειρηματολογία της Άγκυρας δείχνοντας πως Συρία-Ιράν-Τουρκία-Ρωσία τα έχουν βρει σε όλα!
Και αυτό δείχνει πολλά γι αυτό που έρχεται στην Β.Συρία...
"Η Τουρκία παραμένει σύμμαχος του ΝΑΤΟ και ένας σημαντικός συνεργάτης στην μάχη κατά του ISIS" είπε ο εκπρόσωπος του State Department, John Kirby, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.
"Αναμένουμε αυτές οι δύο σχέσεις, πολύπλευρες σχέσεις, να συνεχιστούν" τόνισε με έμφαση
"Θέλουμε να δούμε τις συνεισφορές της Τουρκίας στην διεθνή κοινότητα σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο στον τομέα της ασφάλειας αλλά σε πολλά επίπεδα και έτσι πρόκειται αν εργαστούμε μέχρι το τέλος" ανέφερε.
"Αν η Τουρκία και η Ρωσία πρόκειται να εργαστούν σε μια νέα διαφορετική διμερή σχέση πάνω στην ασφάλεια και σε αμυντικά ζητήματα, τότε εναπόκειται σε αυτούς να το αποφασίσουν" είπε και πέταξε το "μπαλάκι" στην Άγκυρα.
Όπως είπαμε το συριακό Γενικό Επιτελείο ανέφερε στην ανακοίνωση του:
"Η στρατιωτική πλευρά του PKK (Asayish) προχώρησε σε προκλήσεις στην πόλη της Hasaka γεγονός που ήταν αχρείαστο και απαίτησε την κατάλληλη απάντηση πλήττωντας τις θέσεις τους και τις συκγεντρώσεις στρατευμάτων τους...".
Κατόπιν, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ανέφερε ότι ο Μ.Άσσαντ μπορεί να παραμείνει πρόεδρος της Συρίας για μια μεταβατική περίοδο υιοθετώντας και αυτός με τη σειρά τις θέσεις της Μόσχας...


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.