«Κανένα σχόλιο» από τη γερμανική κυβέρνηση για την απαγόρευση του μηνύματος Ρ.Τ.Ερντογάν

«Η κυβέρνηση δεν σχολιάζει αποφάσεις του Συνταγματικού Δικαστηρίου», δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ούλρικε Ντέμερ

H γερμανική κυβέρνηση χαιρέτισε σήμερα την ειρηνική εξέλιξη των χθεσινών διαδηλώσεων και αντι-συγκεντρώσεων στην Κολωνία και ευχαρίστησε τις δυνάμεις ασφαλείας της πόλης και του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας για το γεγονός ότι δεν υπήρξαν αξιοσημείωτα συμβάντα κατά την διάρκειά τους, αρνήθηκε ωστόσο να σχολιάσει την απαγόρευση προβολής ζωντανού μηνύματος του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.
«Το Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των διοργανωτών της διαδήλωσης και η γερμανική κυβέρνηση δεν σχολιάζει αποφάσεις του Συνταγματικού Δικαστηρίου», τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ούλρικε Ντέμερ, η οποία αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει και τις σχετικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων. Ως «πολύ ωραία έκφραση του κράτους δικαίου», περιέγραψε την νομική διαδικασία που ακολουθήθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 phgh ΠΗΓΗ πηγη
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.