ΠΟΕΔΗΝ: Στο ΕΣΥ πεθαίνουν άνθρωποι και ο Πολάκης το παίζει «Ζορό»

Μετά την ανάπαυλα του Δεκαπενταύγουστου, η ΠΟΕΔΗΝ δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, που ξεκίνησε από τη λειτουργία του νοσοκομείου της Σαντορίνης. Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της, από την κατάσταση του ΕΣΥ πεθαίνουν άνθρωποι και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, ενώ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον Ανδρέα Ξανθό και τον Παύλο Πολάκη για τις παθογένειες στη δημόσια περίθαλψη.


Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «επί των ημερών Τσίπρα - Ξανθού - Πολάκη στα Νοσοκομεία προσελήφθησαν 450 υπάλληλοι και μόνο. Εκ των 950 θέσεων που είχαν εγκριθεί από την προπροηγούμενη κυβέρνηση». Οι υπόλοιπες 500 θέσεις, συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, πολύ δύσκολα θα καλυφθούν αν και οι Υπουργοί Υγείας δεσμεύονταν για την πρόσληψη και των 950 υπαλλήλων έως τέλος του έτους 2015. «Οι υποσχέσεις της κυβέρνησης, δια στόματος του κ Τσίπρα ήταν για ενίσχυση του Συστήματος με 4.500 νέες θέσεις επιπλέον των υπηρετούντων 2 Απρίλη 2015» υπενθυμίζουν. Μάλιστα, η Ομοσπονδία αναφέρει πως εφέτος δεν προβλέπεται κονδύλι στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας του τρέχοντος έτους για νέες προσλήψεις, καθώς καραδοκεί ο κόφτης δαπανών.
«Ο κ. Πολάκης μάταια προσπαθεί να το παίξει "Ζορό" που πολεμάει την διαφθορά, την διαπλοκή και την γραφειοκρατία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μόνο. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από την κυβέρνηση. Για τις μηδενικές προσλήψεις πέρυσι στον κο Κουρουμπλή, Υπουργό Υγείας, έφταιγε το ΑΣΕΠ. Εφέτος στον κ. Πολάκη φταίει η γραφειοκρατία» σχολιάζει μεταξύ άλλων η ΠΟΕΔΗΝ.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.