ΣΟΚ!Ξαναμπαίνει στον πολιτικό 'στίβο' ο Σαμαράς!Τι πόστο θέλει να πάρει...

Πέρυσι μετά το δημοψήφισμα στην Ελλάδα, παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο Μεσσήνιος πολιτικός και πρώην πρωθυπουργός, δεν κρύβει ότι βιώνει την προσωπική του δικαίωση. Μάλιστα διατηρεί τις εφεδρείες παρεμβάσεών του στο σημερινό εσωτερικό σκηνικό.


Με αφορμή ωστόσο και τη μεγάλη εκτίμηση που απολαμβάνει στο εξωτερικό, στην ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά και τα κέντρα λήψης των αποφάσεων στις Βρυξέλλες, με την περίπτωση του Αντώνη Σαμαρά, ενδεχομένως η Ελλάδα έχει στα χέρια της μια μεγάλη ευκαιρία.
Να στηριχτεί ο πρώην πρωθυπουργός για ένα κεντρικό πόστο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμη και εκείνο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, σε σχέση με τον οποίο εξάλλου ο Αντώνης Σαμαράς έχει μεγαλύτερη πολιτική εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων.
Με την υποψηφιότητα Σαμαρά, η Ελλάδα θα είχε για πρώτη φορά εκπροσώπηση σε τόσο προχωρημένο επίπεδο, και θα μπορεί να κινήσει τα νήματα καλύτερη, μιας και τώρα είναι απομονωμένη από τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 phgh ΠΗΓΗ πηγη
Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.