ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Αύξηση 75% στους μισθούς της νέας διοίκησης...

Αύξηση έως και 75% προβλέπεται στους μισθούς των νέων μελών της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, καθώς οι απολαβές επανέρχονται στα επίπεδα που ίσχυαν πριν από τις μειώσεις επί Γιάνη Βαρουφάκη, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών. Αντίθετα, μειώνονται οι αμοιβές των μελών του Γενικού Συμβουλίου.


Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Επιλογής που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, το εύρος των προτεινόμενων αμοιβών του διευθύνοντος συμβούλου τοποθετείται μεταξύ 180.000 και 220.000 ευρώ ετησίως.
Αντίστοιχα οι προτεινόμενες αμοιβές για τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο βρίσκονται μεταξύ των 150.000 - 195.000 ευρώ, ενώ του τρίτου εκτελεστικού μέλους στα 120.000 - 160.000 ευρώ.
Οι παραπάνω αμοιβές σύμφωνα με στελέχη της Επιτροπής Επιλογής είναι -όσον αφορά στο ανώτατο σημείο του εύρους τους- κατά περίπου 5.000 ευρώ (ετησίως) υψηλότερες από αυτές που ίσχυσαν πριν από τις μειώσεις του 2015.
Λεφτά υπάρχουν….

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 phgh ΠΗΓΗ πηγη
Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.