581 πρόσφυγες έφτασαν μέσα σε μια εβδομάδα στα νησιά

Τις διπλάσιες προσφυγικές ροές κατέγραψε το Λιμενικό Σώμα την εβδομάδα από τις 16 Αυγούστου έως και τις 22 του ίδιου μήνα, σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα, κατά το οποίο ήδη είχαν αυξηθεί.Σύμφωνα με το συνολικό δελτίο καταμέτρησης, το τελευταίο εφταήμερο διασώθηκαν 581 πρόσφυγες στη θάλασσα του Αιγαίου, έναντι 266 την εβδομάδα που είχε προηγηθεί.
Αύξηση παρουσίασαν και οι επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Αυτή τη φορά ήταν 14 συνολικά, έναντι 8 του προηγούμενου διαστήματος. Κατά τη διάρκεια των ενεργειών, οι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψη τριών διακινητών, ενώ κατασχέθηκαν τρεις λέμβοι και ένα πλοίο. Τα υπόλοιπα είχαν ήδη βουλιάξει και οι πρόσφυγες διασώθηκαν από τη θάλασσα.
Από τις 15 Ιουλίου, οπότε και συνέβη το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία, οι προσφυγικές ροές στο Αιγαίο παρουσιάζουν σταδιακή άνοδο, ενώ η κατάσταση έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα, μετά τις απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για αποχώρηση της Τουρκίας από τη συμφωνία για το προσφυγικό με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.