Νέα επίθεση Ερντογάν στην Ε.Ε.: «Πού είναι τα 3 δισ. ευρώ για τους πρόσφυγες;»

Νέα επίθεση εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Ο Ερντογάν σημείωσε ότι η Ευρώπη δεν έχει δώσει ακόμη τα τρία δισ. ευρώ για τους πρόσφυγες, τα οποία αποτελούν υποχρέωσή της, βάσει των όρων και τις υποχρεώσεις που έχουν συμπεριληφθεί σε αυτή.«Εμείς δώσαμε άσυλο σε εκατομμύρια Σύρους αδελφούς μας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποσχέθηκε τρία δισ. ευρώ. Πού είναι αυτά; Πουθενά...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος από την Άγκυρα.
Η πληρωμή των τριών δισ. ευρώ αποτελεί υποχρέωση της ΕΕ και προφανώς επισημάνθηκε από τον Ερντογάν ως αντιστάθμισμα των απαιτήσεων που προβάλουν οι Βρυξέλλες, για την ικανοποίηση όλων των όρων που έχει θέσει απέναντι στην Τουρκία, μεταξύ των οποίων και η αλλαγή του αντιτρομοκρατικού νόμου, κάτι που δεν δέχεται η Άγκυρα.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η Τουρκία φιλοξενεί ήδη δύο εκατ. πρόσφυγες, ενώ καθημερινά αυξάνονται τα άτομα που συγκεντρώνονται στα σύνορα από την πλευρά της Συρίας. Η Άγκυρα ξεκίνησε ήδη την εισβολή της στο έδαφος της Συρίας, με την πρόφαση της εξολόθρευσης των τζιχαντιστικών θυλάκων, ανεβάζοντας το θερμόμετρο της έντασης και προκαλώντας την καταγγελία της Βαγδάτης στα διεθνή όργανα.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.