Νέος ελληνικός θρίαμβος στο Ρίο: Ασημένιο "σα να είναι χρυσό" ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10.000 μ.κολύμβησης! (vid) (upd)

Ο 36ΧΡΟΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΦΩΤΟ-ΦΙΝΙΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ 28ος!

Στην ελίτ του κόσμου ξανά ο Σπύρος Γιαννιώτης που βρίσκεται στο βάθρο στη μαραθώνια κολύμβηση των 10χλμ. Σε μια συγκλονιστική κούρσα ο 36χρονος Κερκυραίος τερμάτισε την υπερμαραθώνια θαλάσσια διαδρομή με χρόνο 1:52:59:08. Μετά την εξέταση του φώτο φίνις ο Έλληνας αθλητής κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο ενώ πρώτο, με τον ίδιο χρόνο, ήρθε ο Ολλανδός Φέρι Βέερτμαν.


Ο Σπύρος Γιαννιώτης, που είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής του τελικού, αν και αρχικά  βρέθηκε πολύ πίσω, με ένα καταπληκτικό φίνις κατάφερε να πάρει το μετάλλιο που τόσο πολύ έλλειπε από τη συλλογή του.
Ο Αυστραλός Πουρτ πήρε σημαντική διαφορά, από τα πρώτα κιόλας μέτρα της κούρσας αφήνοντας πίσω του όλους τους υπόλοιπους κι αυτή η εικόνα συντηρήθηκε μέχρι τα τελευταία 1.500 μέτρα. Μετά, όμως, από μία ώρα και σαράντα λεπτά ο Αυστραλός έδειξε σημάδια κόπωσης, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να τον πλησιάσουν.
Ο Κερκυραίος στα 500 μέτρα πριν τον τερματισμό άρχισε τη μεγάλη του επίθεση και στο τελευταίο 100άρι μπήκε μπροστά κάνοντας εκπληκτικό σπρίντ με τον Φέρτμαν να τον ακολουθεί και έτσι να φτάσουμε σε ένα δραματικό φινάλε.
Στα 36 του χρόνια, ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής του τελικού, αν και βρέθηκε πολύ πίσω, με ένα καταπληκτικό φίνις κατάφερε να πάρει το μετάλλιο που τόσο πολύ έλλειπε από την συλλογή του.
Από τα πρώτα μέτρα της κούρσας ο Αυστραλός Πουρτ πήρε μια σημαντική διαφορά, αφήνοντας πίσω του όλους τους υπόλοιπους κι αυτή η εικόνα συντηρήθηκε μέχρι τα τελευταία 1.500 μέτρα.
Μετά από μία ώρα και σαράντα λεπτά ο Αυστραλός άρχισε να κουράζεται και οι υπόλοιποι να τον πλησιάζουν κι ανάμεσα τους ο Γιαννιώτης.
Ο Κερκυραίος στα 500 μέτρα πριν τον τερματισμό άρχισε τη μεγάλη του επίθεση και στο τελευταίο 100άρι μπήκε μπροστά κάνοντας εκπληκτικό σπρίντ με τον Φέρτμαν να τον ακολουθεί και έτσι να φτάσουμε σε ένα δραματικό φινάλε.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ
Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


πηγη 
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.