Προσωπική παρέμβαση Α.Τσίπρα για την υπόθεση της "περίεργης" αναβολής εκδίκασης του σκανδάλου δωροδοκιών της Siemens

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Μετά από την έκταση που πήρε η υπόθεση της επ' αόριστον αναβολής της δίκης Siemens, ο πρωθυπουργός έκανε παρέμβαση, επικοινωνώντας με τον υπουργό Δικαιοσύνης. Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τον Νίκο Παρασκευόπουλο αναλυτικά για τις εξελίξεις στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Μετά από αυτό, ο υπουργός Δικαιοσύνης θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο κ. Παρασκευόπουλος θα ζητήσει από την Εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου να παραγγείλει την εκδίκαση των δύο υποθέσεων της Siemens που βρίσκονται στο ακροατήριο (ψηφιοποίηση παροχών του ΟΤΕ και δωροδοκία τέως κυβερνητικών στελεχών), κατ’ απόλυτη προτεραιότητα, όπως προβλέπει το άρθρο 30 παρ. 3 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, για υποθέσεις εξαιρετικής φύσης.
Ταυτοχρονα ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε στο Μαξίμου τη νέα εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Η Ξένια Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι έχει ξεκινήσει η διερεύνηση για το ποιος ευθύνεται για την εμπλοκή στη συνέχιση της πολύκροτης δίκης.
Παράλληλα σήμερα ο κ. Τσίπρας δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και τη νέα Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ανδρονίκη Θεοτοκάτου.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.