Το Messenger του Facebook αλλάζει - Tί είναι το Secret Conversations

Το Messenger ανακοίνωσε πως η πλατφόρμα του αλλάζει. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Ντέιβιντ Μάρκους θέλει να προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα σας επιτρέπει να ορίσετε ένα χρονοδιακόπτη για να μπορείτε να σβήνετε τις συνομιλίες προγραμματισμένα.

Το νέο χαρακτηριστικό ονομάζεται «Secret Conversations», με το οποίο τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης θα μπορούν να ορίζουν ένα χρονοδιακόπτη αυτόματης διαγραφής των συνομιλιών τους.
Ο λόγος που το Facebook προχωρά σε μια τέτοια αλλαγή είναι για λόγους ασφαλείας. Υπάρχουν μηνύματα, όπως αναφέρει ο Μάρκους, τα οποία περιέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες και προσωπικά στοιχεία, τα οποία δεν είναι τόσο ασφαλές να υπάρχουν. Όταν ενεργοποιηθεί ο χρονοδιακόπτης, τα μηνύματα σβήνονται εντελώς από το δίκτυο και έτσι εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.
Όπως αναφέρει ο διευθυντής του Messenger στο thenextweb:
Τα μηνύματα σας και οι κλήσεις προστατεύονται από ισχυρά συστήματα ασφαλείας, όμοια με αυτά των τραπεζικών υπηρεσιών. Ωστόσο, καθώς το Messenger είναι ένας βασικός δίαυλος επικοινωνίας, υπάρχουν δεδομένα που ανταλλάσσονται και δεν είναι τόσο ασφαλή.
Η παρουσίαση αναμένεται να γίνει στα μέσα του καλοκαιριού.

Πηγή: cnn.gr
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.