Εθνική Ενότητα: «Ποιος εκλογικός νόμος; - Τι σημασία έχει όταν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα ελέγχεται από τους ξένους;»

ΠΩΣ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ανακοίνωση εξέδωσε με αφορμή την απορρόφηση των τραπεζών από ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια η Εθνική Ενότητα-ΛΑ.Ο.Σ στην οποία αναφέρεται ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχει περάσει στα χέρια ξένων και η πώληση των «κόκκινων δανείων» σε ξένα κερδοσκοπικά «funds» οδηγούν σε «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη» και αναρωτιέται ποιο είναι το νόημα του εκλογικού νόμου όταν η ροή του χρήματος στην Ελλάδα θα ελέγχεται από το εξωτερικό.


Η ανακοίνωση λέει τα εξής:
«Μένουμε Πειραιώς, μένουμε Αιόλου, μένουμε Σταδίου, μένουμε Όθωνος, μένουμε Ελλάδα. Έχει αντιληφθεί άραγε η κυβέρνηση τι ακριβώς γίνεται με τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος από ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων;
Αντιλαμβάνεται ότι ο διεθνισμός του κεφαλαίου είναι ταξικός, αλλά όχι προλεταριακός; Η διεθνοποίηση θα αφαιμάξει τις τράπεζες από κάθε ελληνικότητα και παράλληλα θα οδηγήσει στον πλήρη έλεγχο τόσο της επιχειρηματικότητας όσο και του συνόλου της αγροτικής οικονομίας.
Τα «κόκκινα δάνεια» και η πώλησή τους σε ξένα κερδοσκοπικά «funds» θα οδηγήσουν στο αποτέλεσμα «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη». Σε  ποια χώρα, ποια κυβέρνηση, με ποιους πολίτες αφήνει το τραπεζικό σύστημα σε ξένα χέρια; Γιατί;
Τι νόημα έχουν οι εκλογικοί νόμοι, όταν η ροή του χρήματος θα είναι ξενοκίνητη και απόλυτα κερδοσκοπική;»
Βέβαια, για  να αποδίδουμε "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι" οι Ελληνες τραπεζίτες έχουν μεγάλη ευθύνη για την υιοθέτηση του ευρώ καθώς άσκησαν πολύ μεγάλη πίεση και επιρροή για να μπει η χώρα στην ευρωζώνη ΧΩΡΙΣ να είναι έτοιμοι
Παρείχαν ακρίτως δάνεια (("σε όποιον περνούσε έξω από την τράπεζα") με αποτέλεσμα να καταστούν χιλιάδες από αυτά «κόκκινα» και να κλονιστεί η ρευστότητα των τραπεζών.
Ακύρωσαν επί της ουσίας τα οφέλη της πρώτης ανακεφαλαιοποίησης με αποτέλεσμα να χρειαστεί και δεύτερη. Οπου και έχασαν πλέον οριστικά τον έλεγχο των τραπεζικών ιδρυμάτων τους, αφού οι δανειστές πήραν αυτή την φορά απ'ευθείας την τρπαζική διακυβέρνηση.
Εν ολίγοις επέτρεψαν την επιθετική διείσδυση ξένων κερδοσκοπικών κεφαλαίων προς εξαγορά των ελληνικών τραπεζών.
Ανεξάρτητα από αυτά δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών είναι ώρα να αναλογιστούμε ότι χωρίς τον έλεγχο των τραπεζών η χώρα θεωρείται ότι έχει αλωθεί εκ των έσω.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.