Σ.Φάμελλος: «Έχουμε ζητήσει με τον τρόπο μας συγγνώμη από τον ελληνικό λαό»

«Συγγνώμη δεν θα ζητήσουμε από την αντιπολίτευση που έφερε σ’ αυτή την κατάσταση τη χώρα» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας στη ΝΔ.


Μιλώντας σε ρ/σ ο κ. Φάμελλος τόνισε: «Εμείς έχουμε ζητήσει με τον τρόπο μας συγγνώμη από τον ελληνικό λαό στις εκλογές του Σεπτεμβρίου όταν είπαμε ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε αυτά που δεσμευτήκαμε τον Ιανουάριο και μπορούμε όμως να βρούμε μια διέξοδο στο πλαίσιο του συμβιβασμού που κάναμε τον Αύγουστο.»
Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε και στο θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες καθώς και στο τι θα γίνει με τα κανάλια που θα κλείσουν. «Να μην επιτρέπουμε διακοπή κυβερνήτη Mediαρη, θέσαμε το πλαίσιο εμείς. Δεν θα παρέμβουμε ποιος θα πάρει την άδεια. Θα είναι διαφανής και αποτελεσματικός διαγωνισμός. Τα 4 κανάλια που θα πάρουν άδεια υπολογίζονται ότι θα είναι 2.000 εργαζομένων, οπότε θα θα καλυφθεί πλήρως το κομμάτι. Θα πρέπει τα 4 κανάλια να αξιοποιήσουν το στελεχιακό δυναμικό των καναλιών που δεν θα έχουν άδεια. Θα μπούμε σε συνθήκες δικαίου, ένα τίμιο σύστημα» είπε μεταξύ άλλων.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.