Νέο επεισόδιο στην Α.Μεσόγειο: Σε απόσταση "αναπνοής" βρέθηκαν ρωσικό και αμερικανικό πλοίο

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΕΛΙΓΜΟΥΣ» ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Άμεσα ανταπέδωσε το ρωσικό Ναυτικό την προ ολίγων ημερών επικίνδυνη μανούβρα του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS Gravely το οποίο είχε πραγματοποιήσει επικίνδυνη διέλευση κοντά στο ρωσικό περιπολικό Яросла́в Му́дрый (Yaroslav the Wise) καθώς αυτή την φορά η ρωσική φρεγάτα “Yaroslav Mudry”πλησίασε σε πολύ μικρή απόσταση το αντιτορπιλικό “USS San Jacinto”. 



Πρόκειται για το δεύτερο ψυχροπολεμικού τύπου περιστατικό, μέσα σε διάστημα εβδομάδων και το δημοσιοποίησαν οι αμερικανικές ΕΔ για να εκφράσουν παράπονα στο ρωικό Ναυτικό αγνοώντας το γεγονός ότι το ίδιο ακριβώς είχαν πράξει και αυτοί
Η ρωσική φρεγάτα “Yaroslav Mudry”πλησίασε σε μικρή απόσταση το αντιτορπιλικό “USS San Jacinto” στις 30 Ιουνίου και «πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς», σύμφωνα με τη διοίκηση των αμερικανικών δυνάμεων Ευρώπης (U.S.EUCOM) η οποία όμως για τους ελιγμούς του  USS Gravely επικίνδυνα κοντά στο Yaroslav the Wise στις 17 Ιουνίου τους είδε τελείως «ανάποδα» παρά το γεγονός ότι υπάρχει βίντεο που τους εκθέτει και αναφέρει ότι και τότε έφταιγε το ρωσικό πλοίο!



«Το αμερικανικό πλοίο δεν απειλήθηκε από τους ελιγμούς της ρωσικής φρεγάτας, ενώ διατήρησε σταθερή την πορεία του και την ταχύτητά του», αναφέρει η ανακοίνωση, τονίζοντας ότι οι ελιγμοί του ρωσικού πλοίου, θεωρούνται υψηλής επικινδυνότητας.
Στο περιστατικό της 17ης Ιουνίου το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Gravely πραγματοποίησε επικίνδυνη διέλευση κοντά στο ρωσικό περιπολικό Яросла́в Му́дрый (Yaroslav the Wise) σε απόσταση 60 περίπου μέτρων και τοποθετώντας την πρύμνη του κοντά στην πλώρη του ρωσικού σκάφους δημιουργώντας πιθανότητες σύγκρουσης των δύο πλοίων με ολέθρια αποτελέσματα για το αμερικανικό και το ρωσικό πλήρωμα.


Είναι σαφές ότι υπάρχουν πολλά νεύρα στην Ουάσιγκτον καθώς θεωρούν ότι εμφανίζεται στον πλανήτη ότι η Ρωσία βγαίνει κερδισμένη από την συριακή σύγκρουση αντίθετα για τους Αμερικανούς έχει επικρατήσει η διάχυτη εντύπωση (που ισχύει) ότι αυοί είναι οι υπεύθυνοι που προκάλεσαν την δημιουργία των ισλαμιστικών οργανώσεων και του ISIS που αιματοκυλύον τον συριακό λαό και καταστρέφουν μνημεία ανεκτίμητα για την Ιστορία της Ανθρωπότητας.
Υπάρχουν κάποιες αναφορές από ΗΠΑ ότι το βαθύ αμερικανικό κράτος φοβούμενο την συνεχόμενη οικονομική καθίζηση και την ολοένα αυξανόμενη ισχύ της Ρωσίας πρωτίστως και της Κίνας δευτερευόντως και ότι στο μέλλον δεν θα μπορούν οι ΗΠΑ να κρατήσουν την παγκόσμια κυριαρχία, επιθυμεί έναν σύντομο Γ' ΠΠ τον οποίο από κακή πληροφόρηση θεωρούν ότι μπροούν να κερδίσουν χωρίς αμοιβαία πυρηνική καταστροφή ώστε να διαγραφούν παγκοσμίως τα υπέρογκα χρέη των οικονομιών.
Μετά το πρόσφατο περιστατικό όπου δύο ρωσικά βομβαρδιστικά Su-24 εκτέλεσαν εικονικές προσβολές εναντίον του αμερικανικού αντιτορπιλικού "Donald Cook" στην Βαλτική αλλά και το προ δύο ετών επεισόδιο στην Μαύρη θάλασσα όπου πάλι πολεμικά αεροσκάφη Sukhoi-24 του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας υποχρέωσαν το αντιτορπιλικό του αμερικανικού Ναυτικού USS Ross κλάση Arleigh Burke να αποχωρήσει από τα χωρικά ύδατα της Ρωσίας, στα όρια των οποίων εκινείτο, ήθελαν οι Αμερικανοί κάπως να «ρεφάρουν» κάνοντας κάποια... τεξανική «μαγκιά».
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ




 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.