Οι δολοφονίες σε παγκόσμιο επίπεδο σύμφωνα με το χάρτη

Ήδη 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν την Δευτέρα στο Τόκιο μετά από την επίθεση με μαχαίρι ενός άντρα σε κέντρο για άτομα με αναπηρίες. Πρόκειται για την πιο θανατηφόρα επίθεση στην Ιαπωνία εδώ και δεκαετίες.


Η επίθεση ήταν η πιο θανατηφόρα επίθεση στην χώρα μετά από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Δεδομένα για τις δολοφονίες που πραγματοποιούνται παγκοσμίως από το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα  δείχνουν ότι, παρόλο που ο αριθμός των φόνων διαφέρουν ελαφρώς από χρονιά σε χρονιά ανάλογα με την εγκληματικότητα και την κοινωνικοπολιτική ατζέντα, το ποσοστό των δολοφονιών στην Νότια Αφρική, την Κολομβία, την Βενεζουέλα, και την Κεντρική Αμερική παραμένουν σταθερά υψηλά.
Κατά μέσο όρο στον κόσμο, διαπράττονται 6.2 δολοφονίες ανά 100.000 ανθρώπους. Στην Νότια Αφρική και την Κεντρική Αμερική, το ποσοστό είναι τέσσερις φορές υψηλότερο, καθώς δολοφονούνται περισσότερα από 24 άτομα ανά 100.000 ανθρώπους, σύμφωνα με αναφορά του 2013.
Περισσότερα από τα μισά θύματα δολοφονιών στον κόσμο είναι νέοι – κάτω από τα 30 – με τις περισσότερες να πραγματοποιούνται στις αστικές περιοχές.

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 phgh ΠΗΓΗ πηγη
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.