Μάχη στο τουρκικό υπουργείο Αμυνας και πολλά κρατικά κτίρια - Το βομβάρδισαν με επιθετικά ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη!

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝ.ΘΡΑΚΗΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ!


του Πέτρου Αναστασίου
Μάχες μαίνενται γύρω και μέσα από το τουρκικό υπουργείο Αμυνας και πολλά κρατικά κτίρια στην Αγκυρα τα οποία περί τις 22.00 ώρα Ελλάδος δέχθηκαν επίθεση με ρουκέτες και πολυβόλα gatling των 7,62 χλστ. από επιθετικά ελικόπτερα AH-64W τα οποίο ήταν υπό τον έλεγχο των πραξικοπηματιών, οι οποίοι εν συνεχεία επιτέθηκαν και κατέλαβαν το υπουργείο, συλλαμβάνοντας και τον Αρχηγό του Στρατού.


Εν συνεχεία ακολούθησε αντεπίθεση από ειδικές μονάδες της αστυνομίας η οποία ελέγχεται από τον Τούρκο πρόεδρο και αυτή την στιγμή μαίνεται μάχη γύρω από το κτίριο.
Πάντως περισσότερα από δύο Τάγματα ειδικών δυνάμεων των Μπορντό Μπερελί έχουν συμμετάσχει στο πραξικόπημα και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να αντμετωπιστούν.
Πάντως ο διοικητής της 1ης τουρκικής Στρατιάς που ελέγχει το μέτωπο του Εβρου και διοικεί την Ανατολική Θράκη και την Κωνσταντινούπολη, τάχθηκε κατά του πραξικοπήματος!
Τα άρματα μάχης πάντως, αποχωρούν από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
Η αστυνομία, πάντως και οι μυστικές υπηρεσίες ελέγχονται από τον Ρ.Τ.Ερντογάν. 
Οι στρατιωτικοί κάλεσαν τους αστυνομικούς να παραιτηθούν και οι μάχες μαίνονται γύρω από πολλά αστυνομικά τμήματα.
Επίθεση έγινε από τις αστυνομικές δυνάμεις και στο TRT που ελέγχεται από τους πραξικοπηματίες, και αφού είχε βομβαρδιστεί.
Ενταση επικρατεί και στην πλατεία Ταξίμ, όπου χιλιάδες πολιτών έχουν συγκεντρωθεί με τον Στρατό να τους καλεί να αποχωρήσουν. Σποραδικά ακούγονται πυροβολισμοί.
Πάντως στην Αγκυρα φαίνεται θα παιχθεί και θα κερδηθεί ή θα χαθεί το παιχνίδι. Για όλους.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.