Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος: Έστειλαν 60.000 κατασχετήρια λογαριασμών και το 70% είχε από 2 λεπτά έως 100 ευρώ

ΤΟ 10-15% ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΣΑ
Κατάσχουν... άδειους λογαριασμούς. Μπορεί η Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία να εξέδωσαν και να απέστειλαν 60.000 κατασχετήρια σε οφειλέτες, αλλά οι πολίτες με τον τρόπο τους απάντησαν ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος.Τι πραγματικά συνέβη; Το 70% των λογαριασμών που ζητήθηκε να κατασχεθούν είχε μέσα από 2 λεπτά έως 100 ευρώ. Οι συνεχείς φόροι, οι αυξήσεις σε καταναλωτικά είδη και η ανεργία έχουν "στεγνώσει" τους Έλληνες. Τώρα πώς περιμένει να εισπράξει η κυβέρνηση ΕΝΦΙΑ και ένα σωρό άλλους φόρους είναι ένα ζήτημα. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, πάνω από 60.000 ηλεκτρονικά κατασχετήρια στάλθηκαν στο πρώτο εξάμηνο του 2016 στις τράπεζες από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι λογαριασμοί των οφειλετών ήταν άδειοι.


Ένα 10% με 15% από τις ηλεκτρονικές εντολές είσπραξης επέστρεψε με μηδενικά ποσά, αλλά το πιο εντυπωσιακό που καταγράφεται στα εσωτερικά στατιστικά δεδομένα του ΚΕΑΟ είναι ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό τα ποσά που εισπράχθηκαν με τα ηλεκτρονικά κατασχετήρια ήταν από μερικά λεπτά ως 100 ευρώ για οφειλές που ξεκινούν από 5.000 ευρώ και φτάνουν τα μερικά εκατομμύρια. 
Είναι αυτό που λέμε... άνθρακες ο θησαυρός. Όταν επί έξι χρόνια το μόνο που κάνουν οι κυβερνήσεις είναι να βάζουν φόρους και να κόβουν μσθούς και συντάξεις δεν μπορείς να έχει διαφορετικά αποτελέσματα. Πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουν και εντός και εκτός της χώρας.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.