Τέλος τα παραμύθια - 57% των Βρετανών δεν θέλει άλλο δημοψήφισμα για το Brexit

Tα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν ότι η βρετανική κοινωνία αποδέχεται ως οριστικό το αποτέλεσμα του Brexit. Η πλειοψηφία των πολιτών της Μ. Βρετανίας φαίνεται ότι έχει αποδεχθεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. 


Με βάση δημοσκόπηση της ComRes το 57% των πολιτών της Βρετανίας τάσσεται κατά δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit έναντι 29% που θέλει να υπάρξει και δεύτερη ευκαιρία. 
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι εις βάρος των υποστηρικτών του remain της παραμονής λόγω της βελτίωσης του βρετανικού χρηματιστηρίου το οποίο είναι 12% υψηλότερα από τα επίπεδα προ Brexit και αποτελεί την καλύτερη επίδοση μεταξύ των ανεπτυγμένων οικονομιών.
Επίσης η διολίσθηση της στερλίνας έχει βελτιώσει την εξαγωγική ικανότητα πολλών εταιριών της Μεγάλης Βρετανίας ενώ οι πολίτες βλέπουν ότι το Brexit δεν έχει φέρει την καταστροφή. 
Ως εκ τούτου τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν ότι η βρετανική κοινωνία αποδέχεται ως οριστικό το αποτέλεσμα του Brexit. 
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.