Η «τυφλή νοστράδαμος των Βαλκανίων»: Τι προέβλεψε για το 2016

Δείτε τι είχε προβλέψει με ακρίβεια!
Μπορεί η Ευαγγελία Μπάμπα Βάνγκα να είναι νεκρή εδώ και περισσότερο από μια εικοσαετία (1996), όμως οι προφητείες της επιζούν και ένα μεγάλο μέρος τους (περίπου το 85%) έχει ήδη υλοποιηθεί.


Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τους πολυάριθμους οπαδούς της, μένει ένα 15% που αναμένεται υλοποιηθεί.
Σύμφωνα με βουλγαρικές εφημερίδες η τυφλή μάντισσα είχε προβλέψει, προτού πεθάνει, ότι Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές θα «εισβάλλουν στην Ευρώπη» το 2016 και θα πραγματοποιήσουν πολυάριθμες επιθέσεις στη Γηραιά Ήπειρο. Μάλιστα είχε κάνει λόγο για «μεγάλο πόλεμο» που θα ξεσπούσε λόγω αυτής της εισβολής με πολλά θύματα, ο οποίος θα επηρέαζε αρκετές χώρες.
Κι αν βιάζεστε να απορρίψετε τα λεγόμενά της ως ανοησίες, ίσως αλλάξετε γνώμη αν μάθετε ότι, σύμφωνα με τους οπαδούς της, η Μπάμπα Βάνγκα είχε προβλέψει με ακρίβεια την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα, και το τσουνάμι του 2004...

πηγη


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.