20 επιχειρήσεις έτοιμες να επενδύσουν στην Βρετανία μετά το Brexit

Περίπου 20 νεοφυείς επιχειρήσεις του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού κλάδου έχουν επαναβεβαιώσει τα σχέδιά τους για συνολικές επενδύσεις ύψους έως 500 εκατ. λιρών στη Βρετανία, ανέφερε σήμερα η εταιρία συμβούλων PwC.


Αυτά τα επενδυτικά σχέδια θα είναι μια τόνωση για τον κλάδο χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Βρετανίας, που έχει πληγεί από τις εικασίες για περικοπές θέσεων εργασίας και μετεγκατάσταση επιχειρήσεων στο εξωτερικό μετά την ψήφο της Βρετανίας υπέρ του Brexit.
Αυτά τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι ένα μίγμα βρετανικών, ευρωπαϊκών και μη ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και έχουν ήδη δεσμευθεί σε επενδύσεις 200 εκατ. λιρών, ανέφερε η PwC, με τα επιχειρηματικά τους σχέδια να προβλέπουν συνολικές επενδύσεις έως μισό δισεκ.λίρες.
Ο Στίβεν Μόρς, υψηλόβαθμο στέλεχος της PwC, δήλωσε ότι οι περίπου 20 πελάτες που επενδύουν στη Βρετανία δεν είναι μόνο απλές τράπεζες, ιδρύματα χορήγησης στεγαστικών δανείων και διαχειριστές κεφαλαίων.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει μια σειρά από τράπεζες που αναπτύσσονται χάρη στην τεχνολογία, από επιχειρήσεις fintech (που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες στο χρηματοπιστωτικό κλάδο), από εμπορικές τράπεζες ακόμα και από εξειδικευμένες επενδυτικές τράπεζες που «έχουν εντοπίσει κενά στην αγορά, τα οποία προκλήθηκαν εν μέρει λόγω του ότι οι μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες αποσύρθηκαν από κάποιες δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια».

πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.