Τα πιο εμπορικά videogames στην Ελλάδα για το μήνα Απρίλιο


Ο Απρίλιος ήταν ιδιαίτερα "γεμάτος" μήνας και έφερε στην ελληνική αγορά αρκετά νέα videogames, όπως τα DiRT Rally, Quantum Break, Dark Souls III, Ratchet & Clank, Star Fox Zero και αρκετά ακόμη.

Τι συνέβη όμως σε επίπεδο πωλήσεων; Όπως φαίνεται και από τον πίνακα της GfK Hellas, ο περισσότερος κόσμος αποφάσισε να ποντάρει στα...σιγουράκια, όπως το Grand Theft Auto V, το PES 2016, το FIFA 16 και το Minecraft.
Παρόλα αυτά, είχαμε τη δυναμική είσοδο του Dark Souls III που στην απλή του έκδοση στο PS4 κατάφερε να πλασαριστεί πέμπτο, ωστόσο αν συνυπολογίζονταν όλες οι εκδόσεις (και οι συλλεκτικές), άνετα κατακτούσε την πρώτη θέση. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως για έναν ακόμη μήνα το Far Cry Primal, φλέρταρε με την πρώτη δεκάδα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Δείτε τα 10 πιο εμπορικά videogames στην Ελλάδα για τον μήνα Απρίλιο και διαβάστε μερικά σχετικά σχόλιαεδώ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.