Κρυπτόγραφηση των συνομιλιών και για το Facebook Messenger


Σύμφωνα με δημοσίευματα το Facebook Messenger σύντομα θα εισάγει το ίδιο χαρακτηριστικό κρυπτογράφησης που απολαμβάνουν ένα δισεκατομμύριο χρήστες του WhatsApp. Πηγές από το Facebook αναφέρουν ότι το Messenger σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την κρυπτογράφηση για τους 900 εκατομμύρια χρήστες του. Παρ’ όλα αυτά, αντί να αναγκάσει τους ανθρώπους σε αυτή την αναβάθμιση θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν αν θέλουν ή όχι να το ενεργοποιήσουν.

Η κρυπτογράφηση προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας έναντι των πιθανών χάκερς και σημαίνει επίσης ότι οι εταιρείες που το χρησιμοποιούν, όπως το Facebook, δεν θα μπορούν να υποχρεωθούν να παραδώσουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων σε εξωτερικές πηγές. Φαίνεται ότι οι μεγάλες παίκτες στον κλάδο της τεχνολογίας λαμβάνουν περισσότερο υπ’ όψιν το δικαίωμα των ανθρώπων να επικοινωνούν ιδιωτικά.
Το Facebook κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση των δεδομένων των χρηστών και να είναι περισσότερο ενήμεροι για την ιδιωτική τους ζωή, σύμφωνα με τον Jacob Ginsberg, ανώτερο διευθυντή σε εταιρεία κρυπτογράφησης. Θεωρούν επίσης ότι οι απειλές μέσω e-mails έχουν γίνει μεγαλύτερες και οι εταιρείες ψάχνουν λύσεις για τον χειρισμό των ευαίσθητων πληροφοριών. Το WhatsApp, η Google και πλέον και το Facebook έχουν συμβάλλει στην κρυπτογράφηση θεωρώντας ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία ασφάλειας των χρηστών. Ο κόσμος έχει οδηγηθεί σε ένα σταυροδρόμι όπου οι μεγάλες εταιρείες πληροφορικής απλώνουν τα πλοκάμια τους και εισβάλλουν σε κάθε προσωπική στιγμή των ανθρώπων. 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει υφάνει τον ιστό της περίτεχνα και παρακολουθεί το σχέδιό της να γίνεται πραγματικότητα. Τώρα πια κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί όσο και αν το προσπαθεί.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.