Υπολογισμός αποδοτικότητας των υπαλλήλων ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιούν


Ο συγγραφέας και καθηγητής Άνταμ Γκραντ ότι από την επιλογή browser μπορεί κανείς να ανακαλύψει αρκετά πράγματα για τις επιδόσεις ενός ατόμου στην εργασία του αλλά και για τον χαρακτήρα του. Μελετώντας πάνω από 30.000 εργαζόμενους στον κλάδο της εξυπηρέτησης πελατών, κατέληξε ότι όποιος χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου μπορεί να είναι πιο αποδοτικός στην εργασία του.

Έτσι λοιπόν όσοι χρησιμοποιούν Explorer και Safari έχουν μειωμένα επίπεδα δέσμευσης στο εργασιακό περιβάλλον, αυξημένες πιθανότητες αδικαιολόγητης απουσίας από την εργασία τους και αυξημένες πιθανότητες παραίτησης.
Αντίθετα όσοι επιλέγουν Firefox και Chrome έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να παραμείνουν στη δουλειά (κατά 15% συγκριτικά με χρήστες Safari ή Explorer), 19% λιγότερες πιθανότητες να κάνουν «κοπάνα», υψηλότερες πωλήσεις και υψηλότερα ποσοστά ικανοποιημένων πελατών.
«Νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι κάποιος αφιερώνει χρόνο για να εγκαταστήσει το Firefox στον υπολογιστή του δείχνει κάτι σημαντικό για αυτόν. Δείνει ότι είναι ενημερωμένος καταναλωτής. Ότι πήρε τη συνειδητή απόφαση να χρησιμοποιήσει κάτι που δεν αποτελεί "προεπιλογή"», αναφέρει ο Grant στο βιβλίο του. 
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.