Εθνική Ενότητα για Brexit: «Οι Βρετανοί δείχνουν τον δρόμο»

ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ "ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ανακοίνωση για την γενναία απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν από την ΕΕ εξέδωσε πριν λίγο η Εθνική Ενότητα με τίτλο «Οι Άγγλοι (ως κυριαρχούσα εθνότητα) δείχνουν τον δρόμο».


Στην ανακοίνωση τονίζεται το γεγονός ότι η ΕΕ αυτή την στιγμή είναι αναγκαίο κακό για την Ελλάδα, η οποία όμως δεν πρέπει να χάσει την ψυχή της και την εθνική και πολιτιστική της ταυτότητα.
«Ένας λαός με ιστορία και αυτόνομη πορεία αιώνων, που δεν ήταν στην Ευρωζώνη, αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σεβόμαστε την απόφαση αυτή.
Για την Ελλάδα τα μέτρα και τα σταθμά είναι διαφορετικά. Λόγοι γεωπολιτικοί και οικονομικοί επιβάλλουν την παραμονή μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ευρωζώνη όμως σε τι μας χρειάζεται, τι μας προσφέρει και τι θα μας προσφέρει; Με την Ευρωζώνη και το ευρώ πτωχεύσαμε.
Αναγκαίο κακό είναι να παραμείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς όμως να χάσουμε την ψυχή μας, χωρίς να χάσουμε την εθνική και πολιτιστική μας ταυτότητά.»
Το βασικό στέλεχος της Εθνικής Ενότητας-ΛΑ.Ο.Σ Τάκης Μπαλτάκος στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό PRONEWS στο τεύχος Ιουνίου σημειώνει σχετικά ότι:
– Δηλώνετε ευρωσκεπτικιστές. Τι σημαίνει αυτό; Τάσσεστε υπέρ της εξόδου της χώρας από την ΕΕ και το ευρώ; Μήπως θέλετε να επιστρέψουμε στη δραχμή; Γιατί πολλοί εκτιμούν ότι αν αυτονομηθούμε η ολική καταστροφή θα είναι δεδομένη. Μήπως αυτό είναι ένα ψευτοδίλημμα;
«Δεν θέλουμε να βγει η χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για το ευρώ. Η Ελλάδα πτώχευσε με το ευρώ, όχι με τη δραχμή. Δεκαέξι χρόνια ευρώ ήταν αρκετά για να πτωχεύσουμε. Δεν έπρεπε να μπούμε στο ευρώ. Κατέστρεψε τη χώρα ο λαϊκίστικος αρχοντοχωριατισμός των εκσυγχρονιστών του ΠΑΣΟΚ. 
Τι δουλειά έχουμε εμείς σε νομισματική ένωση με τη Γερμανία; Μελέτη σοβαρή και εμπεριστατωμένη χρειάζεται τώρα. Αν η χώρα ωφελείται από τη επιστροφή στη δραχμή, καλό θα είναι να επιστρέψουμε. Δεν είμαστε κολλημένοι με το ευρώ, είμαστε κολλημένοι με την Ελλάδα και το λαό μας. 
Καλύτερα είναι να υποτιμούμε το νόμισμα, παρά τους ανθρώπους. Αν η χώρα ωφελείται –δεν το ξέρουμε αυτή τη στιγμή– πρέπει, οργανωμένα, συγκροτημένα και με τη σύμπραξη των Ευρωπαίων, να γυρίσουμε στη δραχμή. Το ευρώ δεν είναι δόγμα. Είναι κατάσταση».
Ενα κύμα ευρωπροβληματισμού λόγω της δικτατορικής διακυβέρνησης των Βρυξελλών σαρώνει την Ευρώπη...

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.