Σημαντική επίσκεψη στην χώρα μας και στο Άγιο Όρος του Προέδρου της ρωσικής Δούμας στις αρχές Ιουλίου-Μεταφέρει μήνυμα ;

Ο  Πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Sergei  Naryshkin θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 4-5 Ιουλίου ανακοίνωσε η γενική γραμματεία  Τύπου και Πληροφοριών  της ρωσικής κυβέρνησης, σύμφωνα με  το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.Ο Naryshkin στις 4 Ιουλίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής επιτροπής για την Ορθοδοξία, τονίζει η ανακοίνωση.
Την 5η Ιουλίου,  ο Naryshkin θα επισκεφθεί το Άγιο Όρος. Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για την «μεταφορά» μηνύματος  του Προέδρου Πούτιν στους Έλληνες αξιωματούχους σχετικά και με τα τεκταινόμενα της συμφωνίας με την Τουρκία.
Ο Ρώσος Πρόεδρος σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να απολέσει την Ελλάδα από την ατζέντα των φιλικών χωρών, σε μια άκρως ευαίσθητη περιοχή όπως αυτής της ανατολικής μεσογείου.
Είπαμε το παιχνίδι των ενεργειακών αγωγών είναι μεγάλο και πολύ « δυσνόητο» όσον αφορά την πλήρη κατανόηση του. Η Τουρκία και η Ρωσία  έχουν τεράστια συμφέροντα στην περιοχή τα οποία όμως δεν συμπίπτουν σε καμία περίπτωση.
Σε αυτό  το «γκρίζο τοπίο» έρχεται να προστεθεί και η έντονη παρουσία των ΗΠΑ και της ΕΕ , οδηγώντας σε μία ακόμη αντιπαράθεση με την Ρωσία.
Όσο για την Τουρκία, νομίζουμε ότι η απόφαση της ολοκλήρωσης  του σχεδίου που ξεκίνησε το 1918, με την διάλυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας,θα τελειώσει σήμερα μια για πάντα.

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.