Αποκάλυψη! αυτό είναι το πραγματικό σχέδιο της ΜΕΡΚΕΛ!


Δριμεία ήταν η κριτική που άσκησε στη Γερμανίδα καγκελάριο ο αντιπρόεδρος του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία, Γκάουνλαντ, ο οποίος χαρακτήρισε την Άνγκελα Μέρκελ δικτάτορα, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα  σχέδια της για αντικατάσταση των Γερμανών με πρόσφυγες.


Οι δηλώσεις Γκάουλαντ ήρθαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έλαβε χώρα κοντά στο Βερολίνο. Χαρακτηρίζοντας λοιπόν την Μέρκελ δικτάτορα, επιτέθηκε στα μεγάλα κόμματα της χώρας και υπογράμμισε πως η πολιτική ασύλου έχει ξεπεράσει τα όρια «ανθρώπινης εισβολής». Μάλιστα τόνισε πως επιχειρούν «να α αντικαταστήσουν σταδιακά τον γερμανικό λαό από τους πληθυσμούς που έρχονται από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη».

Πάντως οι δηλώσεις Γκάουλαντ έχουν ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων στη Γερμανία. Ο ίδιος επιτέθηκε και σε ποδοσφαιριστές που κατάγονται από ξένες χώρες, οι οποίοι συμμετέχουν στην εθνική ομάδα της Γερμανία. Με θράσος είχε πει πως κανείς δε θα ήθελε για γείτονα τον Ζερόμ Μποατένγκ, του οποίου ο πατέρας είναι την Γκάνα.

Το AfD ιδρύθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια και έχει ως βασικό άξονα τις αντιμεταναστευτικές και αντιισλαμικές θέσεις. Βάσει των δημοσκοπήσεων, το κόμμα λαμβάνει το 15% στην πρόθεση ψήφου.

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.