Νέα παρέμβαση Πούτιν για τους αγωγούς...


"Υπάρχουν σίγουρα πολιτικές δυσκολίες με την Τουρκία, αυτό είναι ευρέως γνωστό. Όμως δεν έχουμε ακυρώσει αμετάκλητα κανένα από αυτά τα σχέδια, ούτε τον South Stream, ούτε τον Turkstream".Αυτό δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, στη Μόσχα, αναφορικά με το πάγωμα των διαπραγματεύσεων της Ρωσίας με τον Turkstream μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την τουρκική πολεμική αεροπορία. 

"Χρειαζόμαστε μόνο μια σαφή θέση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σαφή, κατανοητή και αναμφισβήτητη. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία, για κανένα από ξαυτά τα σχέδια", πρόσθεσε ο Ρώος πρόεδρος,

Ερωτηθείς για την περίπτωση που η Πολωνία σταματήσει να αγοράζει ρωσικό φυσικό αέριο μετά τη λήξη του συμβολαίου το 2022, ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε: "Η Gazprom εξετάζει την πιθανότητα να κάνει προσφορά σε οποιονδήποτε άλλο εταίρο, την Πολωνία, την Ευρώπη ή οποιονδήποτε άλλο, για να αγοράζει την ποσότητα που στέλνουμε σήμερα στην Πολωνία".

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.