Πανορθόδοξη Σύνοδος, τέλος: Ακύρωσε και το Πατριαρχείο της Αντιοχείας την συμμετοχή του

ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ


Οριστική είναι η απόφαση του Πατριαρχείου Αντιοχείας, να μην συμμετάσχει στην Αγία και Ιερά Σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη από 16 μέχρι 27 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το Πατριαρχείο Αντιοχείας, ακύρωσε οριστικά όλες τις αεροπορικές, ξενοδοχειακές και μεταφορικές κρατήσεις που είχε κάνει για τη μετάβαση και τη διαμονή της αντιπροσωπείας στο νησί. 
Να αναφερθεί ότι η Εκκλησία της Αντιόχειας με πρόσφατη Συνοδική απόφαση της Ιεραρχίας, είχε διαμηνύσει ότι δεν θα συμμετάσχει στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο εάν δεν λυθούν διάφορα θέματα. 
Είναι το δεύτερο Πατριαρχείο μετά από αυτό της Βουλγαρίας που δεν θα παραστεί στην Πανορθόδοξη Σύνοδο και  βέβαια, πλέον δυστυώς παύει να είναι Πανορθόδοξη, αφού μάλλον δεν θα συμμετάσχει ούτε το Πατριαρχείο της Μόσχας....
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr
Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.