Απίστευτη ΠΡΟΚΛΗΣΗ της Τουρκιάς! Η Αθήνα ΣΙΩΠΑ...Προκαλούν για μία ακόμη φορά οι Τούρκοι, οι οποίοι αποφάσισαν να μετατρέψουν τον ιστορικό χώρο της Αγίας Σοφίας σε τζαμί για τον μήνα του Ραμαζανίου, ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου. Σήμερα, ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας λειτουργεί ως μουσείο.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων, αποφασίστηκε πως από τις 6 Ιουνίου, μέχρι και τις 5 Ιουλίου, η Αγία Σοφία θα λειτουργεί ως μουσουλμανικό τέμενος, ενώ καθημερινά να γίνεται ανάγνωση του Κορανίου μέσα στον ναό. 
Πέρσι, είχε επιχειρηθεί για πρώτη φορά η απόπειρα μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, καθώς μετά από πολλά χρόνια διαβάστηκε το Κοράνι. Παρ’ όλα αυτά ξεσηκώθηκε πλήθος αντιδράσεων και για αυτό σταμάτησε η απόπειρα αυτή.
Παρά τις αντιδράσεις όμως, ο Ερντογάν αποφάσισε πως πρέπει τελικά να προχωρήσουν στην προκλητικότατη αυτή κίνηση, η οποία προσβάλει βαθύτατα την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. 

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.