Σουηδία: Ψιλικατζίδικο χωρίς καθόλου προσωπικό!

Πρόσφατα στην Σουηδία άνοιγε ένα πλήρες αυτοματοποιημένο ψιλικατζίδικο από έναν τεχνικό Η/Υ το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο – 365 μέρες τον χρόνο, χωρίς προσωπικό. Απλώς το μόνο που χρειάζεται ένας πελάτης, για να πραγματοποιήσει τις αγορές του είναι ένα κινητό.


Ειδικότερα, οι πελάτες λαμβάνουν πρόσβαση στο κατάστημα εφόσον έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους στην υπηρεσία, ενώ σε αυτό εισέρχονται μέσω μιας κινητής εφαρμογής. Στη συνέχεια αυτοί σκανάρουν με το κινητό τους τις αγορές τους ενώ η μηνιαία απόδειξη των αγορών τους αποστέλλεται στην οικία τους ή χρεώνεται αντίστοιχα ο τραπεζικός λογαριασμός τους.
Στο συγκεκριμένο ψιλικατζίδικο, όπου προς το παρόν τουλάχιστον, το γέμισμα των ραφιών πραγματοποιείται από τον ιδιοκτήτη και όχι από τη νέα γενιά ρομπότ, οι καταναλωτές μπορούν τα βρουν τα απαραίτητα μικροπράγματα για την καθημερινή ζωή όπως γαλακτοκομικά, ψωμί, ζάχαρη, κονσέρβες, αναψυκτικά και πάνες. Βέβαια για λόγους ασφαλείας αλλά και για νομικούς λόγους, σε αυτό δε διατίθενται τσιγάρα, φάρμακα και αλκοολούχα ποτά.
Το παραδοσιακό λιανεμπόριο βρίσκεται σε φάση αναδιαμόρφωσης, ενώ το κινητό τηλέφωνο θα αποτελεί στο μέλλον το πιο σημαντικό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες καθώς αυτό θα χρησιμοποιείται ως έξυπνος «ψηφιακός» πωλητής.
Εκτός των παραπάνω, η επανάσταση στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο θα μεταβάλλει το προφίλ των εργαζομένων στο λιανεμπόριο. Σε αυτή τη νέα αγορά του μέλλοντος, το επάγγελμα του ταμία θα εξαλειφθεί, μια για πάντα!
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.