Νέα σφαλιάρα στην Τουρκία! ΣΟΚ στην Άγκυρα…


«Ηρθε πλέον ο καιρός να συζητήσουμε για μια νέα αρχή σχέσεων με την Τουρκία, δεδομένου ότι απομακρυνόμαστε κάθε μέρα από το στόχο της πλήρους τουρκικής ένταξης στην Ε.Ε.», δήλωσε στην FAZ, ο Γερμανός πολιτικός Μάνφρεντ Βέμπερ.


Κατά την συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε, ο αναπληρωτής πρόεδρος του βαυαρικού χριστιανοκοινωνικού κόμματος (CSU), τόνισε πως «Διαπιστώνω μια σαφή απομάκρυνση από την Τουρκία».

«Η πλήρης ένταξη είναι πλάνη μιας ολόκληρης γενιάς πολιτικών. Λέμε ψέματα ο ένας στον άλλον όταν καμωνόμαστε πως υφίσταται ακόμα θέμα πλήρους ένταξης. Δεν γνωρίζω κανέναν αρχηγό κράτους ο οποίος να το θέλει στα σοβαρά. Η τουρκική κυβέρνηση το γνωρίζει κατά βάσιν και η ίδια» συμπλήρωσε ο Βέμπερ.

Ουσιαστικά, η Γερμανία ξεκαθαρίζει πως δεν επιθυμεί ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε, επιβεβαιώνοντας την Γαλλία, η οποία υποστήριξε πριν από λίγο καιρό, ότι η χώρα του Ερντογάν είναι επικίνδυνη.

 «Ενταξη της Τουρκίας υπό τον Ερντογαν στην Ευρωπαϊκή Ενωση ασφαλώς δεν θα υπάρξει, αλλά έχουμε μακροπρόθεσμα συμφέρον να υπάρξει μια δημοκρατική Τουρκία στην Ευρώπη», δήλωσε και ο πρόεδρος του γερμανικού κόμματος των Πρασίνων Τζεμ Εζντεμι, στην Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.