Έκτακτο! καταρρέει η ΜΕΡΚΕΛ…


Τα γερμανικά δημοσιεύματα τελειώνουν την Άνγκελα Μέρκελ, παρουσιάζοντας δεκάδες προβλήματα στον συνασπισμό της. Οι χειρισμοί της Γερμανίδας καγκελάριου για το προσφυγικό και τα υπόλοιπα κρίσιμα ζητήματα αφορούν προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η πρώτη συνάντηση μεταξύ της Μέρκελ και του Ζεεχόφερ φαίνεται πως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αυτή την ώρα παραμένει το διχαστικό κλίμα εντός του συνασπισμού. Ήδη άλλωστε παραμένουν αρκετά ζητήματα, για τα οποία τα στελέχη διαπληκτίζονται δημόσια. Αυτά είναι οι κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, η Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων TTIP, η μεταρρύθμιση του φόρου κληρονομιάς και η επερχόμενη απαγόρευση του καρκινογόνου ζιζανιοκτόνου Glyphosat.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα μάτια των πολιτών ο συνασπισμός παρουσιάζει εικόνες ρήξης. Αν και οι επόμενες εκλογές θα λάβουν χώρα το Σεπτέμβριο του 2017, άτυπα η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και όλοι έχουν ριχτεί από τώρα στην μάχη για την κάλπη.

Ο μεγαλύτερος εσωτερικός αντίπαλος της Άνγκελας Μέρκελ είναι ο Χορστ Ζεεχόφερ, ο αρχηγός του Χριστιανοκοινωνικού κόμματος και πρωθυπουργός της Βαυαρίας. Ο Ζεεχόφερ σε κάθε ευκαίρια ρίχνει πυρά κατά της Μέρκελ, υποστηρίζοντας πως οι χειρισμοί της έχουν οδηγήσει σε αύξηση των ποσοστών του ξενοφοβικού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία».

Ο Υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στάθηκε στο πλευρό της Μέρκελ και κατηγόρησε τον Ζεεχόφερ για κατά μέτωπο επίθεση εναντίον της Μέρκελ. Στο πλευρό της τάχθηκε και ο Υπουργός Εσωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Και επειδή ακριβώς ο αριθμός των προσφύγων έχει μειωθεί δραστικά, καλό θα ήταν να μειωθούν δραστικά και τα ντεσιμπέλ των συνεντεύξεων».

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.