Β.Πούτιν: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους Έλληνες – Τους εύχομαι ευημερία και ευμάρεια»


Eυχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν προς την Ελλάδα και τους Έλληνες κάνοντας αποτίμηση των αποτελεσμάτων της επίσκεψης του.
Oλόκληρη η επιστολή όπως δημοσιεύτηκε στο επίσημο σάιτ του Κρεμλίνου έχει ως εξής:«Ευχαριστώ από καρδιάς τους Έλληνες συναδέλφους μου για την φιλοξενία τους κατά την διάρκεια της επίσκεψης μου στην Ελληνική Δημοκρατία που έλαβε χώρα στις 27 και στις 28 Μαΐου του τρέχοντος έτους. Είμαι ειλικρινά συγκινημένος με τη θερμότητα και την εγκαρδιότητα που η ρωσική αντιπροσωπεία αντιμετωπίστηκε στη χώρα σας».
«Εκτιμώ ιδιαίτερα τα αποτελέσματα αυτής της επίσκεψης. Διεξήχθη σε κλίμα εμπιστοσύνης και το πρόγραμμά της ήταν εξαιρετικά πλούσιο. Οι συνομιλίες μας απέδειξαν ότι οι θέσεις της Ρωσίας και της Ελλάδας στα περισσότερα υπό συζήτηση θέματα είναι αρμονικές. Το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε όχι μόνο ως εταίροι αλλά και ως παλιοί φίλοι. Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται στις αιώνιες παραδόσεις της πνευματικής και πολιτιστικής συγγένειας των λαών μας».
«Η σημερινή συνεργασία της Ρωσίας και της Ελλάδας βασίζεται στον πραγματισμό και στην εμπιστοσύνη. Επαινούμε το υφιστάμενο επίπεδο εταιρικής σχέσης και συμμεριζόμαστε την πεποίθηση ότι το δυναμικό της ανάπτυξης των επιχειρηματικών και των ανθρωπιστικών μας σχέσεων δεν έχει καθόλου εξαντληθεί».
«Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης θα δώσουν νέα ώθηση στην εμβάθυνση της αλληλοκατανόησης και της εμπιστοσύνης ανάμεσα στις χώρες μας και στους λαούς μας.
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Ελληνες ευημερία και ευμάρεια».
Επίθεση φιλίας από τον Ρώσο πρόεδρο.
Μένει να δούμε να η Ελληνική ηγεσία θα αδράξει την ευκαιρία να διευρύνει τις ελληνορωσικές σχέσεις.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.