Τρέμουν οι ΗΠΑ τις ελληνορωσικές σχέσεις! Επίθεση στον Πούτιν…


Θορυβημένη είναι η Ουάσιγνκτον από την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στην Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά αναφέρθηκαν στις συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας Ρωσίας που έλαβαν χώρα σε Αθήνα και Άγιον Όρος. Συγκεκριμένα, οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στον Βλάντιμιρ Πούτιν, μέσω του ειδικού απεσταλμένου του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, Άμος Χόχσταϊν.


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του, ο Αμερικανός διπλωμάτης μίλησε για τις υποσχέσεις Πούτιν και τόνισες πως πρόκειται για ρητορικά έργα. Ο Χόχσταϊν τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί να έχει ρόλο-κλειδί, προκειμένου να διαφοροποιηθούν οι ενεργειακοί προμηθευτές της Ευρώπης.

Φυσικά, ο θορυβημένος διπλωμάτης φρόντισε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια τον σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου αμερικανικών συμφερόντων στη βόρεια Ελλάδα, τονίζοντας πως θα μπορούσε να είναι έτοιμος σε δύο χρόνια και να προσελκύσει άμεσα αμερικανικές εξαγωγές.

«Γνωρίζω ότι στη συνέχεια ο πρόεδρος Πούτιν επισκέφθηκε την Ελλάδα. Αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος για την πλήρη υποστήριξη που δείχνει η ελληνική κυβέρνηση για τον αγωγό TAP και για τη διαφοροποίηση των προμηθευτών ενέργειας στην Ευρώπη, καθώς και για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η Ελλάδα ως διαμεσολαβητής-κλειδί για τη διαφοροποίηση των προμηθευτών ενέργειας στη Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου έχει προκαλέσει τρόμο στη Δύση. Οι ΗΠΑ τρέχουν και δε φθάνουν προκειμένου να αλλάξουν το κλίμα και να βλάψουν τις φιλικές σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας. Το πρόβλημα είναι πως η Δύση μόνο δεινά έχει προξενήσει στη χώρα μας και ο λαός το γνωρίζει πολύ καλά. Είναι δύσκολο λοιπόν να αλλάξει το κλίμα.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.