Γ.Ντάισελμπλουμ: «Δεν είναι ρεαλιστικό το πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%»


Το γεγονός ότι αρκετά κράτη-μέλη της Ευρωζώνης αναγνωρίζουν πως το ελληνικό χρέος είναι μη βιώσιμο, επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup της Πέμπτης (16/6) ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσθέτοντας πως τα πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5%, όπως αυτό που καλείται να παρουσιάσει η Ελλάδα, δεν είναι ρεαλιστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ, πρόσθεσε ότι τα κράτη-μέλη ξεκίνησαν να εργάζονται για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν αναφορικά με την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και ότι το συντομότερο δυνατό να υπάρξουν αποτελέσματα.
Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι για τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν, στις αποφάσεις θα λάβουν μέρος όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.
Νωρίτερα, η Κριστίν Λαγκάρντ είχε σημειώσει ως αναγκαία προϋπόθεση την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και μίλησε για επαναξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ
 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

Share on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.