ΔΟΜ: 1.465 οι πρόσφυγες που ήρθαν στην Ελλάδα το Μάιο


Λιγότεροι από 1.500 είναι οι πρόσφυγες που έφτασαν στην Ελλάδα το Μάιο, όπως ανακοίνωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα έφτασαν δια θαλάσσης 1.465 πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων.

Ο αριθμός είναι σαφώς μειωμένος σε σχέση με τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, οπότε ο ίδιος οργανισμός είχε καταγράψει την άφιξη 67.417 προσφύγων και μεταναστών. Το Φεβρουάριο μειώθηκαν σχεδόν κατά 10.000, πέφτοντας στους 57.066 και το Μάρτιο μειώθηκαν στους μισούς, φτάνοντας τους 26.971.
Η καθοριστική μείωση των προσφυγικών ροών στη χώρα καταγράφηκε μετά την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας. Πιο συγκεκριμένα, τον Απρίλιο κατέφτασαν μέσω θαλάσσης 3.650 άτομα.
Βάσει των πιο πρόσφατων στατιστικών στοιχείων, 205.509 μετανάστες έχουν φτάσει στην Ευρώπη από τις αρχές του έτους και 2.443 άνθρωποι πέθαναν στην προσπάθειά τους αυτή.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΣτηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ
Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον KyrShare on Google Plus

About Meletis Manolakellis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.